Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της α' ύλης για τη σταθερή ποιοτική αξία των προϊόντων μας.
Έτσι πριν από κάθε παραλαβή γάλακτος:
Μετράμε την θερμοκρασία του γάλακτος
Κάνουμε έλεγχο του p.h. του γάλακτος
Κάνουμε έλεγχο του p.h. του γάλακτος
Κάνουμε τεστ ανίχνευσης αντιβιοτικών
Αν το γάλα πληροί όλες τις προδιαγραφές,τότε γίνεται η παραλαβή του και ξεκινά η παραγωγική διαδικασία.
Κατόπιν το δείγμα αποστέλλεται σε εξωτερικό συνεργάτη για περαιτέρω αναλύσεις.