espa

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της α' ύλης για τη σταθερή ποιοτική αξία των προϊόντων μας.

Έτσι πριν από κάθε παραλαβή γάλακτος:

Μετράμε την θερμοκρασία του γάλακτος

Κάνουμε έλεγχο του p.h. του γάλακτος

Κάνουμε έλεγχο του p.h. του γάλακτος

Κάνουμε τεστ ανίχνευσης αντιβιοτικών

Αν το γάλα πληροί όλες τις προδιαγραφές,τότε γίνεται η παραλαβή του και ξεκινά η παραγωγική διαδικασία. Κατόπιν το δείγμα αποστέλλεται σε εξωτερικό συνεργάτη για περαιτέρω αναλύσεις.